Kategorier

Mest solgte

Information

Brands

Nyheder

 • Englekjole mikro uden blonde
  Englekjole mikro uden blonde

  Str. 30-40, hvilket svarer ca. til uge 38-32Englekjolen er tiltænkt små...

  kr 0,00
 • Englekjole mikro uden blonde
  Englekjole mikro uden blonde

  Str. 30-40, hvilket svarer ca. til uge 38-32Englekjolen er tiltænkt små...

  kr 0,00
 • Soar
  Soar

  Højde: 10 cm. Materiale: poly resin. Originalen er skåret i hånden af...

  kr 169,00

Ny tidsregning

Ny tidsregning

De sidste mange år har jeg skrevet en særlig lille bog her først i marts. En markering af endnu en fødselsdag for sødeste Albert. Har valgt at dele et uddrag af årets bog med jer.

Kæreste lille Albert 
På en måde er du stadig lille – og på en måde er du en stor dreng, som i dag bliver 10 år. Hjertelig tillykke sødeste dreng! Tænk sig lige, det er 10 år siden jeg blev mor – og din far blev far til den allerfineste lille gut en tidlig mandag i marts. 
”Du kom, med alt det der var dig, og sprængte hver en spærret vej og hvilket forår blev det” sang vi til din begravelse. En sang om kærlighed, om forventningens glæde når alt spirer og gror. Sådan var det med dig Albert. Du var i den grad skabt ud af kærlighed mellem din far og mig, og der var så mange ting vi glædede os til i livet med dig. Livet med vores lille spiretop, som vi ville vise verden og give kærlighed dag og nat. Da du døde, gik det for alvor op for mig HVOR mange forestillinger, jeg igennem min liv har gjort mig om at være mor og HVOR mange konkrete tanker, drømme og forestillinger de 9 måneders ventetid bragte. Når man forstår dybden af det forstår man også, mange tanker, der skal tænkes OM… og hvorfor det tager så lang tid at komme ud af sorgens skygge.
Med din fødsel Albert, kom også foråret - en markering af håbets komme og overgangen fra isnende kulde til varme og lys. I de første år rev disse symboler i mit hjerte og mindede mig om alt det, der var taget både fra mig – men også fra dig. Du havde mistet dit liv. Mistet alle muligheder for et nyt forår, et nyt håb. Så meningsløst! 
Efter nogle år genvandt jeg min glæde over foråret. Det minder mig om dig og det er rart at tænke på dig mange gange hver dag, når jeg ser erantis pible op eller når jeg plukker vintergækker og sætter ind i vasen. Det vækker på én gang både savnet og glæden over at være din mor. Glæden over alt det lys, som vi har valgt at dit liv også har bragt både i vores og derigennem også i andre menneskers liv. 
Jeg bliver mindet om, at det var håbet om ”endnu et forår” som fik mig til at overleve din død. Denne ukuelige tro på, at kærligheden 
bærer os igennem. Det digt, jeg har skrevet til dig Albert, har jeg kaldt ”Ny tidsregning”. For der er tiden før og tiden efter din død. 

Intet bliver mere det samme, selvom jeg i mange år troede, at jeg ville blive ”mig selv igen” og at ”det måske gik over”. Jeg er på nogle måder blevet en anden, fordi din fødsel og død nu er en eksistentiel del af min fortælling - og dermed en ny horisont i og for mit liv. Jeg er så umådelig stolt over at være din mor. Må du blive fejret med de andre hos dig, mens vi savner dig her. Jeg elsker dig, kæreste Albert.
Den største krammer, ’daps’ og lagkagekysssss fra din mor


Til dette års bog har jeg også skrevet digtet Ny tidsregning


Ny tidsregning
Jeg tænker tit på hvor du er og om vejen din blev lang
Den forårsmorgen døden kom og aflyste solopgang
Umådelig glæde og endeløs rædsel på et øjeblik eller mer’
Din lille krop der kæmpede bravt som d’Artagnan fra de 3 musketer

Men slaget stod imod store Kæmper og mine tårer flød
Kunne tårer have reddet dig så var du aldrig død
Din lille hånd, så fin og varm og mange bønner efter
Så stod det klart, at du mit barn, ikke havde flere kræfter

Der blev med et så larmende stille – og hele verden gik i stå
Du kom over til mig, søde skat, for den sidste varme at få
Jeg knugede båndet da du forsvandt og det år blev det aldrig vår
at sige far-vel når alt skriger på mer’ – er et evigt hjertesårKH Kamilla

 

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes

Navn:
Email: (bliver ikke offentliggjort)
Kommentar
Indtast koden