Kategorier

Mest solgte

Information

Brands

Nyheder

Inspiration til smuk gravpynt

Inspiration til smuk gravpynt
Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget glad for blomster. Når man som jeg, både elsker blomster og har et lille gravsted at passe, så er det meget naturligt, at de to ting bliver kombineret. Intet er for godt til at pynte på min lille drengs grav. 
Forleden tog jeg til min yndlingsblomsterhandler Blomsterværket Pindstrup, der ligger på Frederiksbjerg i Århus. Der viste Sofie mig, hvordan hun ville pynte hhv. et cementhjerte med fugle og et cementhjerte med engle, begge fra www.MindMyAngel.com. Hvis ikke man har mod på at forsøge, eller man vil være 100% sikker på, at resultatet bliver lige så smukt som på disse billeder, og man ikke lige bor i Århus eller omegn, så sender de faktisk blomster ud til hele landet. De kan kontaktes på tlf. 86761011.

Idag vil jeg vise jer, hvordan hun pyntede dette cementhjerte med de to fugle, så det blev fantastisk smukt. Der er brugt: tulipantræ/magnolia, lyserøde og gule ranunkler, gul/orange violer, nogle små roser og grønne (bøge-)grene. Det hele er sat ned i våd oasis. Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse. 
KH Rebekka

Tilmeld nyhedsbrev


Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes

Navn:
Email: (bliver ikke offentliggjort)
Kommentar
Indtast koden