Kategorier

Mest solgte

Information

Brands

Tak prins Henrik

Tak prins Henrik

Idag er H.K.H. prins Henrik blevet begravet. Jeg kunne mærke, jeg faktisk havde lyst til at sige ham tak. Og farvel. Derfor skrev jeg et brev til ham og tog op til Marselisborg slot og tændte et lys og lagde brevet. Prins Henrik skulle selvfølgelig have et lys med guldkant :-). Jeg fik lyst til at dele min hilsen til ham med jer. Den kommer her. 


Kære prins Henrik,

Jeg har aldrig før skrevet brev til en kongelig, men nu forsøger jeg alligevel.

I dag har hele Danmark taget afsked med Dem; en mand udover det sædvanlige.

Jeg kendte Dem jo ikke personligt, og alligevel har du beriget mit liv. Jeg tænker tilbage på Skt. Hans aften sidste år, hvor vi pludselig så Kongeskibet sejle forbi ude i Århus bugt. Mine drenge har tit set kongeskibet ligge nede i Århus havn, så de kunne med det samme kende det.

Rygterne sagde bagefter, at det var Dem, prins Henrik, der spontant havde iværksat turen, for at se smukke Århus med bål og hekse og bøgeskov fra vandsiden.

Jeg tror, De fik en smuk tur. De berigede i hvert fald alle os på land. Vi fik en følelse af, at De var sammen med os. At vi fik lidt af Dem denne magiske aften. Tak for at De delte magien med os.

Tak for det De igennem hele Deres liv og død har givet og lært os.

KH Rebekka


Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes

Navn:
Email: (bliver ikke offentliggjort)
Kommentar
Indtast koden