Galleri Englekjoler

Galleri Englekjoler

Englekjoler er skabt i kærlighed til de små børn, der ikke får lov til at blive her, og til de forældre der står midt i deres livs mareridt og ikke ved deres levende råd. Vi ved, at der ikke er noget, der trøster, når man skal lægge sit barn i en kiste. Vi ved også, at de minder, man får skabt i den korte tid, man har sit barn, er vigtige for resten af livet.

Vi ønsker at inkludere de små englebørn i fællesskabet, ved at klæde dem smukt på, ved at sikre at mor og far kan putte dem rigtig fint den sidste gang. Vi ønsker også at vise forældrene, at de ikke er helt alene. Vi er nogen, der har gået vejen før.

Herunder kan I se hilsner fra dem, der har doneret deres brudekjole.

Mange kærlige hilsener på vegne af de andre englemødre

Rebekka

 

Man kan pt. få Englekjoler, svøb og sov-sødt-poser på følgende sygehuse:

 • Aarhus Universitetshospital Skejby 
 • Rigshospitalet
 • Regionshospitalet Viborg

5 Comments

 • Avatar
  Jeanette Frevert
  Aug 19, 2018

  Jeg ønsker at donere min brudekjole, men hvor sender jeg den hen? Kram Jeanette

  • Avatar
   Rebekka Biegel
   Sep 15, 2018

   Kære Jeanette, Undskyld det sene svar - har overset din kommentar :-). Vil du ikke skrive en mail til mig på Rebekka@mindmyangel.com. KH Rebekka

 • Avatar
  Ena Jensen
  Sep 23, 2019

  Jeg har en flot stor Lilly model konfirmationskjole , kan jeg få lov at donere denne til jeres søde formål ..

 • Avatar
  Mette witt
  Jan 10, 2020

  Jeg ønsker at donere min brudekjole som jeg blev viet i 2008 til min mand, som døde af kræft oktober 2018.

 • Avatar
  kathybrunt
  Jan 30, 2020

  Thankful such an awesome sum for sharing this glorious information! I am envisioning see more posts by you. I like visiting you site cheap assignment help since I always come across interesting articles like this one. Great Job, I greatly appreciate that. Do keep sharing!

Leave a Reply

All fields are required

Name:
E-mail: (Not Published)
Comment:
Type Code