Handelsebetingelser

Følgende handelsbetingelser gælder ved køb fra Danmark.

Mindmyangel.com ejes og drives af:

Mind My Angel ApS
Solmarksvej 29
8240 Risskov

Telefon: +45 53827800
Email: email@mindmyangel.com
CVR-nr: 37005819


Bestilling og betaling

- DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, LAGERSTYRINGSFEJL OG PRISÆNDRINGER. Du bliver altid orienteret via e-mail såfremt dette forbehold er aktuelt.
- Alle priser angives som udgangspunkt inklusive 25% moms. Alle før-priser er vejledende listepriser, konkurrenters priser eller vores egen før-pris.
- Hvis du har oprettet en konto, kan du logge ind og se indhold og ordre-status for alle tidligere ordrer. Har du ikke oprettet en konto, fremgår aftalen af den ordrebekræftelse du har modtaget via e-mail.
- Kun myndige personer må bestille hos Mind My Angel med mindre der er samtykke fra forældre eller værge.

Returret (Fortrydelsesret)

Skulle du fortryde købet, kan enhver vare returneres indenfor 365 dage fra den dato du har modtaget varen. Hvis du fortryder dit køb og skal have mulighed for at få hele købebeløbet retur, skal du returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som da du modtog den. Du må altså afprøve varen, som i en fysisk butik, uden at tage den i egentlig brug.

Varer kan returneres på følgende måder:

  • Nægte modtagelse når varen leveres
  • Returnere din ordre
  • Aflevere ordren tilbage på vores adresse

Husk altid at oplyse ordrenummeret når du returnerer en ordre. Vær opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen.

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får derefter tilbagebetalt det korrekte beløb. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber. Hvis varen er prøvet udover dette, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

DER YDES INGEN FORTRYDELSESRET PÅ FØLGENDE PRODUKTER:

  1. Tjenesteydelser og varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Det gælder dog kun, når du forinden har givet samtykke til, at Mind My Angel kunne begynde udførelsen m.v. inden fortrydelsesrettens udløb.
  2. Rekreative fritidsaktiviteter, herunder underholdnings- eller idrætsbegivenheder, når det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som har været til stede ved levering. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Reklamationsretten betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og Mind My Angel’s vurdering. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vær opmærksom på, at du har ansvaret for varen fra levering og til vi har fået den retur. Sørg derfor for at varen er pakket forsvarligt ind under forsendelsen.

Persondata ved køb

I forbindelse med at du foretager indkøb på vores website, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Mistanke om misbrug

Ved enhver form for misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Mind My Angel sig ret at annullere misbrugers ordrer samt fjerne misbrugers konto hos Mind My Angel. Ligeledes vil misbrug føre til politianmeldelse.

Andet

Al handel på denne hjemmeside foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil (se øverst på websitet). Din indkøbskurv gemmes hvis du registrerer dig på sitet, således at den e-mailes til dig, hvis du ikke kan gennemføre din ordre.