Sikker betaling

Betalingskort
Hos Mind My Angel kan du betale med alle gængse betalingskort. Vi modtager:

  • Dankort og Visa-Dankort
  • Visa og Visa Electron
  • Mastercard
  • Maestro

 

Sikkerhed ved betaling

Mind My Angel optræder med en "tryg og etisk korrekt handel og færden". Vores betalings-gateway er godkendt af Nets/Credorax og benytter den anerkendte sikkerhedsprotokol SSL.

Sådan håndteres din betaling

Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalings-gatewayen. Hos betalings-gatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos Nets/Credorax. Mind My Angel har ikke adgang på noget tidspunkt til at se dine kort-oplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling

Betaler du med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun Nets/Credorax, der kan læse dem. Hverken Mind My Angel eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Mind My Angel. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Læs mere om sikkerhed og adfærd på forbrug.dk